Recomanacions nadalenques: 5 regals literaris

Hola a tothom! Esperem que estigueu passant unes bones festes i que us estigueu cuidant molt!
Segur que com a lectors el millor regal que us poden fer és un llibre, però què passa si el llibre que us regalen no és el que volíeu? Hi ha altres regals possibles pel lector o lectora que sembla tenir totes les novetats tan bon punt arriben als prestatges de la seva llibreria? Avui us portem 5 recomanacions per sorprendre els vostres lectors o lectores més estimats ideals per Reis!

1. Un exlibris personalitzat

Escriure el nom als llibres està molt bé, però ben segur que ningú s’espera poder-ho fer amb un segell personalitzat! En podeu trobar a diferents llibreries com la Central, la Laie o a pàgines web on a més podreu crear un segell propi amb algun tret identificatiu de la persona que el rebrà: el seu animal preferit, la portada del llibre que més els hi agrada…

2. Un diari de lectures

Què fem amb els lectors que els hi agrada prendre nota de les seves frases literàries preferides? I aquells als que els hi agrada fer ressenyes literàries? Probablement, el millor regal per aquestes persones sigui un diari de lectures, una llibreta bonica on poder apuntar tot allò que van llegint al llarg de l’any, fer llistes de novetats, properes lectures… Així podran tenir tots els seus pensaments literaris en un mateix lloc!

3. Una funda protectora de llibres

Tant si llegim en paper com en digital, tothom es preocupa per cuidar els seus llibres. La millor manera de fer-ho és amb una funda protectora. Podeu trobar-les en un munt de llibreries o si sou persones creatives, potser podeu provar de fer-ne una personalitzada!

4. Edicions especials

Hi ha lectors i lectores a qui els hi encanta col·leccionar diferents edicions del seu llibre preferit. Si trobeu alguna edició antiga o una nova versió del seu clàssic preferit triomfareu segur! Podeu buscar al Mercat de Sant Antoni o a llibreries de segona mà com Reread i si voleu regalar noves (i precioses) versions no dubteu en consultar el catàleg de Viena Edicions o La Casa dels Clàssics.

5. Una subscripció literària

Heu sentit mai a parlar de les capses de subscripcions literàries? No? Doncs és una proposta ideal per aquelles persones a qui els hi agrada llegir un gènere en específic o volen descobrir noves veus, però no saben com. Algunes recomanacions d’aquest tipus són Bookish, OwlCrate, Book of the Month o Bookroo pels més petits. Si no també els hi podeu regalar una subscripció per fer-se socis d’AJLC! Així estaran sempre al dia de les darreres novetats i esdeveniments literàris fets per i per a joves!

D’altra banda, aprofitem per comentar-vos que, degut a les noves restriccions contra la COVID-19 que s’han anat anunciant aquesta setmana, hem decidit posposar l’activitat que teníem programada pel 28 de desembre. No us preocupeu, tan aviat com sigui possible la farem i rebreu en primicia informació al respecte!

Esperem que acabeu bé l’any i que tingueu un bon 2022. Moltes gràcies per donar-nos suport durant tot aquest any!

Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *