Sortegem 5 entrades dobles per a la PREESTRENA de The Royal Game

on

Als lectors ens encanta descobrir noves històries, sigui en la forma que sigui. És per això que avui et proposem una pel·lícula basada en una novel·la de Stefan Zweig que ben aviat s’estrenarà a cinemes: The Royal Game. 

Ens trobem a Viena, any 1939. Els nazis acaben d’annexionar-se Àustria i el notari Josef Bartok sap que està en perill. Mentre es prepara per escapar, la Gestapo el localitza i l’empresona. Només podrà ser lliure si col·labora amb ells, però Bartok no hi està disposat. Quan ja comença a perdre el seny, troba un llibre d’escacs, que serà un gran recolzament per no perdre el cap.♟️♟️

T’ha resultat interessant aquesta sinopsi? T’agradaria anar a veure la pel·lícula! Doncs has tingut un cop de sort! Sortegem 5 entrades dobles entre Twitter, Instagram i Facebook per anar a la preestrena de la pel·lícula, el proper 9 de febrer a les 20h a Cinemes Girona de Barcelona! Per entrar al sorteig segueix les instruccions que trobaràs als posts. Molta sort!

1 Comments Add yours

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *