Arriba la III Jornada de Joves Lectors

on

Sí, ho heu llegit bé! Comença el compte enrere per la III Jornada de Joves Lectors, que tindrà lloc el 2 de juliol. 👏👏👏

Com ja va sent tradició, la celebrarem a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra de Sant Andreu, Barcelona, i comptarem amb taules rodones, sortejos, convidats molt especials i jocs sorpresa que us anirem desvetllant!

📢 Mentrestant, però, ja us podeu anar acreditant. Per fer-ho, entreu aquí i seleccioneu quantes entrades voleu (són gratuïtes, com sempre).

Important! Si voleu venir tot el dia heu de reservar entrades tant de matí com de tarda. Després aneu a la cistella per emplenar un formulari de dades personals i confirmar les entrades. Rebreu un codi QR per correu electrònic que ens facilitarà l’acreditació el dia de la Jornada.

Els propers dies anirem us anirem explicant qui participarà en cada taula rodona, així que no oblideu seguir-nos a xarxes (si encara no ho feu) per estar el dia de tot. Quina emoció! 😍 Vosaltres també teniu ganes de Jornada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *