Joves lectors… us necessitem!

on

Joves lectors… Us necessitem! 📢 Des de l’Associació de Joves Lectors Catalans busquem voluntaris que vulguin ajudar-nos a fer possible els nostres projectes: ja sigui donant un cop de mà a la comissió d’activitats, comunicació, xarxes socials o a l’equip tècnic.

Vols ajudar-nos a portar les xarxes? Idear i moderar activitats? Formar part del nostre equip tècnic? Ajudar-nos amb els mails? Amb què et sentiries còmode? La idea és que hi hagi diverses persones a cada grup de treball per repartir la feina. L’únic que demanem és que et comprometis a fer la tasca que vulguis fer.

Tots els voluntaris podran gaudir dels avantatges de ser soci de l’AJLC de forma gratuïta. ✅

Respon a la crida i escriu-nos un mail a hola@joveslectors.cat 📩

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *