Llarga vida a l’Alibri!

Potser ja us heu assabentat de la notícia… L’emblemàtica i gairebé centenària llibreria Alibri de Barcelona (abans coneguda com a Herder) finalment NO tancarà!

Ho havien anunciat a primers d’octubre, però s’ha obrat un miracle de Nadal. Bookish (www.bookish.es), la subscripció literària líder a Espanya ha adquirit la llibreria evitant el seu tancament (i assegurant la seva continuïtat i la dels seus treballadors).

«Quan va sortir la notícia del tancament volíem ajudar l’Alibri d’alguna manera» ens explicà en exclusiva Tomàs Casals, director general Bookish. «Sent totalment honestos, als nostres plans ja estava obrir una llibreria de gran format, però avaluant la possibilitat ens va semblar que encara tenia molt més sentit treballar per conservar una.»

Les negociacions van durar setmanes, i durant aquest temps l’equip de Bookish cada cop es va anar enamorant més de la llibreria.  Ara que han aconseguit salvar-la, la seva intenció és actualitzar la llibreria sense que perdi l’essència. «Volem que l’Alibri aixequi la veu i es faci sentir» assegurava Tomàs Casals. «Ha d’estar viva i hi han de passar coses cada dia. També volem potenciar algunes de les seves seccions, com ara la narrativa i la LIJ».

Si a vosaltres també us semblen molt bones notícies aprofiteu per visitar l’Alibri i comprar algun llibre per regalar aquestes festes. Llarga vida a l’Alibri i un fort aplaudiment per a Bookish!

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de AJLC (@somajlc)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *