Propers esdeveniments literaris

  • Litterarum

Durant els dies 24, 25 i 26 de maig tindrà lloc a Móra d’Ebre el Litterarum, una fira professional que fomenta obres d’art de l’àmbit de l’espectacle (teatre, dansa, recital…) que estiguin basades en un text literari escrit de manera original en català. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, i és una barreja entre literatura i arts escèniques.

Aquesta fira vol mostrar que la literatura no només es llegeix, sinó que també se sent i s’experimenta, i que es pot viure de manera col·lectiva. En el Litterarum, els textos literaris cobren vida i es representen en diferents espais del municipi, envoltats del seu patrimoni local. Després d’11 edicions i més de 260 espectacles, la fira aconsegueix apropar al públic la literatura en formats diferents del tradicional, i fa que textos literaris com poemes i novel·les que mai s’havien representat abans, surtin a escena.

Per a més informació, consulta https://www.litterarum.cat

Litterarum

  • CATCON

Durant els dies 1 i 2 de juny se celebrarà la VI Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. L’esdeveniment està organitzat per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF) i compta amb el suport de l’Ajuntament de la localitat i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La convenció, que se celebra als territoris de parla catalana, és un esdeveniment de literatura fantàstica i de ciència-ficció que té l’objectiu de ser un punt de trobada entre autors, traductors i editorials d’aquest gènere.

Per a més informació, consulta https://www.catcon.cat/

CATCON

  • Món Llibre

Durant els dies 15 i 16 de juny es celebrarà el festival literari de Món Llibre. L’objectiu del projecte és despertar la vocació lectora dels joves i dels infants, així com donar a conèixer el que hi ha més enllà del que coneixem, per viatjar a través de la lectura i viure aventures que mai havies pensat possible.

L’esdeveniment tindrà lloc al CCCB, al MACBA, a la Biblioteca Jaume Fuster i a la Biblioteca Trinitat Vella, i durant aquests dies es faran activitats de diferent mena, com activitats, espectacles i pel·lícules, entre d’altres.

Per a més informació, consulta https://www.barcelona.cat/monllibre/ca/presentacio

Món Llibre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *