Activitats juvenils a la Setmana

Vosaltres també teniu ganes de Setmana? Ens referim a la Setmana del Llibre en Català, que torna del 10 al 19 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona. 

Portada de la Setmana del Llibre en Català

Tot i que en un futur es vol mantenir l’emplaçament a l’Avinguda de la Catedral, per poder complir amb tots els protocols sanitaris aquest setembre tornarem a llegir i contemplar el mar al Moll de la Fusta de Barcelona… i ho dic literalment, perquè en aquesta edició s’incorporarà un espai per la lectura i el descans.

La 39a Setmana del Llibre en Català (@lasetmana) serà la més gran fins ara amb 69 mòduls, 270 novetats editorials, 150 signatures d’autors i prop de 250 activitats programades. Algunes d’aquestes activitats estan adreçades específicament al públic juvenil, com ara les taules rodones dels divendres joves (NO cal inscripció prèvia):

Divendres 10 de setembre a les 20h

Marc Artigau (Jo era el món) Columna Edicions
Marina Vidal (Morth) Més LlibresArturo Padilla (Ens veiem demà) Jo llibre
Edgar Cotes (Trescafocs) Editorial Chronos
Presenta: Mixa 

Divendres 17 de setembre a les 20h

Ian Bermudez (Transitem) Pol·len Edicions
Marina Llompart (El cap als núvols) L’Altra Tribu
Camille Vannier (Operació biquini) Flamboyant Editorial
Josep Rodríguez Ferrer (Mentre durin les espelmes) Voliana Edicions
Presenta: Marta Cava


D’altra banda, també hi ha joves escriptors que presenten la seva primera novel·la, com és el cas d’Èlia Espinosa, que amb 17 anys va acabar d’escriure “Cartes a Shakespeare”, publicat per Llibres del Delicte a la seva col·lecció Delictes Juvenils. Conversarà amb la Mixa el 18 de setembre a les 17:30h.

Però sobretot no us podeu perdre la presentació de l’Associació a la Setmana el 16 de setembre a les 17’15h! Donarem el tret de sortida a nous projectes i serà una excusa perfecta per tornar-vos a veure. No hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *