YouTubers que parlen de llibres

Avui us recomanem la lectura d’aquest article de Vicent Vidal, “Youtubers que parlen de llibres”, publicat a la revista d’informació i crítica literària La Veu dels Llibres. Vidal parla sobre un dels seus vicis ocults: mirar vídeos a YouTube, i com fins ara no s’havia animat a descobrir el fenòmen dels booktubers/bibliotubers. 

«Per alguna raó creia que devien ser vídeos tediosos, o massa acadèmics, o les dues coses. I no. De sobte, n’he consumit com a pipes. M’hi he enganxat sense remei.»

Després d’explicar com són els vídeos dels booktubers, fa un petit “Qui és qui?” amb alguns canals de booktubers en català que creen contingut amb més o menys regularitat i amb una gran qualitat. Hi apareixen dos membres fundadores de l’Associació: la Marta de “La mar de llibres”, i la Mixa del canal “Paraula de Mixa” junt amb altres booktubers que no us podeu perdre.

«Després d’haver-me engolit una marató de vídeos que parlen de llibres tinc, sobretot, dues sensacions: primer, una enveja sana de tot el que aquestes persones tenen llegit; i segon, i més important, tinc una fam voraç de lectura. Necessite llegir.»

Vosaltres també sou booktubers o creeu contingut a les xarxes sobre llibres en català? A l’Associació volem donar-vos visibilitat: els socis podran formar part del nostre “Saló de la fama” particular d’influencers literaris. D’aquesta manera la resta de membres de l’AJLC us podran conèixer i subscriure’s als vostres comptes, blogs o canals.

Per fer-ho, envia un correu a hola@joveslectors.cat

Estem preparant un formulari per facilitar-vos la feina.

Ja ets soci? Forma part de la nostra comunitat per 1€ al mes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *