Descarrega’t l’App per a socis a Google Play Store

Bon dia i bon any a tothom! Des de l’AJLC desitgem que hagueu començat aquest 2022 carregats de salut i noves lectures… i aprofitem per portar-vos un regal de post-Reis! Ja tenim l’app oficial de socis publicada a la Play Store per als usuaris d’Android. Tot i que l’app és exactament igual a la versió web, us enviarem notificacions cada cop que pengem una nova entrada al blog, un nou esdeveniment literari, una nova versió de l’app… Així que si no us voleu perdre res de res, descarregueu-vos l’app “Socis Joves Lectors Catalans”.

Estarem molt agraïts si la feu servir i compartiu suggeriments, problemes, millores… Ah! I no us oblideu de puntuar-nos i deixar una ressenya 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *